Je hebt interesse in een gift. Mooi zo!
Als je een gift wil hebben moet je zelf een gift plaatsen die iemand anders weer kan gebruiken. Je ruilt dus geen gifts, maar je forward gifts. Zo ontstaan er leuke gift chains waar jij aan mee werkt.

Geef zelf iets leuks en Feel the Joy!

Deze gift heeft reeds een nieuwe eigenaar gevonden!
ontwerp logo

Aangeboden door TeamCreative

Wij ontwerpen voor jou een logo.

Het logo wordt samen met jou naar wens samengesteld. Wij leveren het logo aan als eps en jij krijgt alle rechten om het logo vrij te gebruiken. Eventueel kunnen we je ondersteunen bij het gebruik van het logo of het ontwikkelen van een huisstijl.

Deze gift heeft reeds een nieuwe eigenaar gevonden!
Workshop Creatief Denken

Aangeboden door Bart van den Belt

De workshop creatief denken duurt, afhankelijk van de wensen, 1 tot 3 uur. Op interactieve wijze worden de toeschouwers geprikkeld om na te denken over de eigen kaders. De workshop is een interactieve mix tussen entertainment, mindmappen, uitdagende opdrachten en stof tot nadenken waarbij dagelijkse anekdotes en hoog niveau goochelen als metafoor voor creatief denken wordt gebruikt

Deze gift heeft reeds een nieuwe eigenaar gevonden!
wikkelring

Aangeboden door Barbara Wandel

De ring is handgemaakt van zilverkleurig aluminiumdraad en een kraal van keramiek of porcelein. Hierdoor is iedere ring iets anders ook al is dezelfde kraal soort gebruikt. De ringen zijn groot, opvallend en `verslavend`. Eenmaal gedragen, wil je niets anders meer!

Deze gift kan van jou zijn
Boek Mijn basisschool

Aangeboden door Leuk voor Later

Via Feel the Joy geven we graag een exemplaar van 'Mijn basisschool' cadeau! Een uniek bewaarboek voor kinderen op de basisschool: - Alle herinneringen en schoolfoto's in 1 leuk bewaarboek - Compleet overzicht van alle schooljaren en -activiteiten - Geschikt voor kinderen uit alle groepen - Aparte edities voor jongens en meisjes - Leukste schoolfoto kan op de cover! - Grappige stickers maken het helemaal af.. - 80 pagina's dik Nu invullen is al leuk, later teruglezen nog veeeel leuker!!! Wie kunnen we hiermee blij maken?Bekijk biedingen (1) >>
Wat bied jij voor deze gift? - Boek Mijn basisschool

Wat zou jij graag aan iemand anders willen geven? Vul onderstaande velden in om jouw bieding kenbaar te maken. Wie weet krijg jij dan deze gift en de kans en het geluk om zelf ook iets weg te geven!

Jouw naam of bedrijfsnaam (maximaal 18 karakters)
E-mail adres
Titel van jouw gift (maximaal 25 karakters)
Korte omschrijving van jouw gift (max. 90 karakters)
Volledige omschrijving van jouw gift (max. 550 karakters)
Deze gifts zijn al geboden - Boek Mijn basisschool
Plaats ook jouw gift

en wie weet mag jij die binnenkort zelf weggeven!
 

Web Statistics