Je hebt interesse in een gift. Mooi zo!
Als je een gift wil hebben moet je zelf een gift plaatsen die iemand anders weer kan gebruiken. Je ruilt dus geen gifts, maar je forward gifts. Zo ontstaan er leuke gift chains waar jij aan mee werkt.

Geef zelf iets leuks en Feel the Joy!

Deze gift heeft reeds een nieuwe eigenaar gevonden!
ontwikkelen motion graphics

Aangeboden door TeamCreative

Wij ontwikkelen een 30 seconden motion graphics voor jou.

Met motion graphics kun je op een leuke creatieve manier laten zien wat je kan, of instructies geven. De mogelijkheden zijn oneindig en samen met jou geven we invulling aan het filmpje. Na oplevering heb je alle vrijheid om het filmpje te gebruiken en te distribueren zoals jij dat wil.

Deze gift kan van jou zijn
Doos smaakvolle cupcakes

Aangeboden door Curious Jane

Curious Jane organiseert smaakvolle theetafels en bakt heerlijke cupcakes voor feestelijke gelegenheden, zowel privé als zakelijk. Voor jou bakt Curious Jane 12 cupcakes - mooi om te zien, maar vooral héél erg lekker. Ze maakt voor haar lekkernijen gebruik van eerlijke ingrediënten: biologisch en fairtrade. De cupcakes zijn af te halen of te bezorgen in de omgeving van Delft/Den Haag.Wat bied jij voor deze gift? - Doos smaakvolle cupcakes

Wat zou jij graag aan iemand anders willen geven? Vul onderstaande velden in om jouw bieding kenbaar te maken. Wie weet krijg jij dan deze gift en de kans en het geluk om zelf ook iets weg te geven!

Jouw naam of bedrijfsnaam (maximaal 18 karakters)
E-mail adres
Titel van jouw gift (maximaal 25 karakters)
Korte omschrijving van jouw gift (max. 90 karakters)
Volledige omschrijving van jouw gift (max. 550 karakters)
Deze gifts zijn al geboden - Doos smaakvolle cupcakes
Er zijn nog geen biedingen geplaatst.

Plaats jouw gift

en wie weet mag jij die binnenkort zelf weggeven!
 

Web Statistics