Je hebt interesse in een gift. Mooi zo!
Als je een gift wil hebben moet je zelf een gift plaatsen die iemand anders weer kan gebruiken. Je ruilt dus geen gifts, maar je forward gifts. Zo ontstaan er leuke gift chains waar jij aan mee werkt.

Geef zelf iets leuks en Feel the Joy!

Deze gift heeft reeds een nieuwe eigenaar gevonden!
Workshop Creatief Denken

Aangeboden door Bart van den Belt

Op interactieve wijze worden de toeschouwers geprikkeld om na te denken over de eigen kaders. De workshop is een interactieve mix tussen entertainment, uitdagende opdrachten en stof tot nadenken waarbij dagelijkse anekdotes en hoog niveau goochelen als metafoor voor creatief denken wordt gebruikt. 5 tot 25 deelnemers.

Deze gift heeft reeds een nieuwe eigenaar gevonden!
Logo design

Aangeboden door Tigerfish

Ik bied namens Tigerfish.nl (creatieve communicatie) een gratis logo design voor je product, je bedrijf of jezelf. Afhankelijk wat je wensen zijn, en waarvoor het logo bedoeld is, gaan we samen in bespreking wat jij nou echt het gaafste vind. Wij gebruiken onze skills om dat te vertalen naar een echt logo dat je overal voor kan gebruiken. Echt, overal. - Voor je website - Voor visitekaartjes - Voor posters/flyers - Voor boekjes - Voor reclamezuilen - Voor een broodtrommel - Of een badjas - Of je eigen handdoeken - Of een tshirt - Of ... - ..

Deze gift kan van jou zijn
Kleuradvies (Den Haag)

Aangeboden door Essentzie

Je herkent het vast wel: je staat in een pashokje en twijfelt over welke kleur blouse je gaat kiezen. En in je lievelingsjasje zegt iedereen dat je er zo goed uit ziet. Benieuwd hoe dat komt? En welke kleuren nou echt het mooiste in jou naar boven halen? Tijdens een kleuradvies van Essentzie.nl kom je daar achter! Door de goede kleuren te dragen zie je er altijd op je allerbest uit. Winkelen en uitzoeken wat je wilt dragen wordt makkelijker en goedkoper. En je kast minder vol. Wacht niet, bied nu op een kleuradvies en laat jezelf stralen!Bekijk biedingen (1) >>
Wat bied jij voor deze gift? - Kleuradvies (Den Haag)

Wat zou jij graag aan iemand anders willen geven? Vul onderstaande velden in om jouw bieding kenbaar te maken. Wie weet krijg jij dan deze gift en de kans en het geluk om zelf ook iets weg te geven!

Jouw naam of bedrijfsnaam (maximaal 18 karakters)
E-mail adres
Titel van jouw gift (maximaal 25 karakters)
Korte omschrijving van jouw gift (max. 90 karakters)
Volledige omschrijving van jouw gift (max. 550 karakters)
Deze gifts zijn al geboden - Kleuradvies (Den Haag)
Plaats ook jouw gift

en wie weet mag jij die binnenkort zelf weggeven!
 

Web Statistics