Je hebt interesse in een gift. Mooi zo!
Als je een gift wil hebben moet je zelf een gift plaatsen die iemand anders weer kan gebruiken. Je ruilt dus geen gifts, maar je forward gifts. Zo ontstaan er leuke gift chains waar jij aan mee werkt.

Geef zelf iets leuks en Feel the Joy!

Deze gift kan van jou zijn
Spirituele Healings

Aangeboden door Bianca Schreuder

Wat is spirituele healing? Spirituele Healing betekent dat je contact maakt met een gids van je en dan een healing geeft aan iemand die daar om gevraagd heeft. Door je op de energie van de geestenwereld af te stemmen kan je gids genezende frequenties sturen die specifiek zijn afgestemd op de problemen van degene die je een healing geeft. Tijdens de healing legt het Healer de handen op de rug of hoofd van de klant, terwijl diegene ontspannen op een stoel zit. Via aanraking van het hoofd en de rug kan de energie van de spirituele wereld naar elke plek in het lichaam stromen, die dit nodig heeft. Een Healing werkt zowel op je fysieke lichaam, als op je mentale gesteldheid, op je emotionele gemoedstoestand en op je spirituele ontwikkeling. Heeft u last van vermoeidheid, pijn klachten of vind u gewoon dat u een positieve boost kunt gebruiken? Ook mensen met ADHD of Autisme hebben baat bij healing.Bekijk biedingen (1) >>
Wat bied jij voor deze gift? -

Wat zou jij graag aan iemand anders willen geven? Vul onderstaande velden in om jouw bieding kenbaar te maken. Wie weet krijg jij dan deze gift en de kans en het geluk om zelf ook iets weg te geven!

Jouw naam of bedrijfsnaam (maximaal 18 karakters)
E-mail adres
Titel van jouw gift (maximaal 25 karakters)
Korte omschrijving van jouw gift (max. 90 karakters)
Volledige omschrijving van jouw gift (max. 550 karakters)
Deze gifts zijn al geboden -
Webdevelopper
Plaats ook jouw gift

en wie weet mag jij die binnenkort zelf weggeven!
 

Web Statistics