Je hebt interesse in een gift. Mooi zo!
Als je een gift wil hebben moet je zelf een gift plaatsen die iemand anders weer kan gebruiken. Je ruilt dus geen gifts, maar je forward gifts. Zo ontstaan er leuke gift chains waar jij aan mee werkt.

Geef zelf iets leuks en Feel the Joy!

Deze gift heeft reeds een nieuwe eigenaar gevonden!
5 coaching sessies

Aangeboden door Durf te Zien

Wil jij: Jezelf ontwikkelen? Je vrij voelen om je eigen keuzes te maken? Je in balans voelen? Plezier in het leven hebben? Genieten van het moeder zijn en van je kind(eren)? Aan het roer van je eigen leven staan? Je dromen leven? Dan bied ik je aan om je in maximaal 5 sessies van gemiddeld 1,5 uur te helpen om je eigen antwoorden te vinden. Met als doel dat jij (weer) durft te vertrouwen op jezelf en leeft zoals jij dat wilt! Meer informatie over mij en mijn dienstverlening (en locaties) kun je vinden op www.durftezien.nl

Deze gift heeft reeds een nieuwe eigenaar gevonden!
Honden oppas

Aangeboden door H. Kuikhoven

Ga jij op vakantie maar heb je nog geen oppas voor je hond?! Ik pas op jou trouwe viervoeter. Hij moet natuurlijk wel met andere honden overweg kunnen gezien onze eigen pup.

Deze gift kan van jou zijn
ivoorleren schoentjes

Aangeboden door Nanni Bruidsstudio

Ik heb een prachtige collectie bruidsschoenen uit deze collectie mag je kiezen.Wat bied jij voor deze gift? - ivoorleren schoentjes

Wat zou jij graag aan iemand anders willen geven? Vul onderstaande velden in om jouw bieding kenbaar te maken. Wie weet krijg jij dan deze gift en de kans en het geluk om zelf ook iets weg te geven!

Jouw naam of bedrijfsnaam (maximaal 18 karakters)
E-mail adres
Titel van jouw gift (maximaal 25 karakters)
Korte omschrijving van jouw gift (max. 90 karakters)
Volledige omschrijving van jouw gift (max. 550 karakters)
Deze gifts zijn al geboden - ivoorleren schoentjes
Er zijn nog geen biedingen geplaatst.

Plaats jouw gift

en wie weet mag jij die binnenkort zelf weggeven!
 

Web Statistics