Je hebt interesse in een gift. Mooi zo!
Als je een gift wil hebben moet je zelf een gift plaatsen die iemand anders weer kan gebruiken. Je ruilt dus geen gifts, maar je forward gifts. Zo ontstaan er leuke gift chains waar jij aan mee werkt.

Geef zelf iets leuks en Feel the Joy!

Deze gift heeft reeds een nieuwe eigenaar gevonden!
ontwerp visitekaartje

Aangeboden door TeamCreative

Wij ontwerpen voor jou een visitekaartje.

Het visitekaartje wordt samen met jou naar wens samengesteld. Wij leveren drukklare bestanden aan, maar kunnen eventueel het laten drukken ook voor je regelen. Bij oplevering krijg jij de volledige rechten voor het gebruik van het kaartje!

Deze gift heeft reeds een nieuwe eigenaar gevonden!
Logeren in Zuid Limburg

Aangeboden door Fijne-adresjes.nl

Fijne-adresjes.nl biedt een cadeaubon aan voor een overnachting inclusief ontbijt voor 2 personen bij een fijn logeeradresje midden in het Zuid Limburgse Landschap: B&B Zondag. De vriendelijke Gastvrouw ontvangt je voor een onbezorgd verblijf en je kiest uit één van de 3 kamers voor Lief, Stoer of Vrolijk. Meer info vind je op: www.bnb-zondag.nl Deze cadeaubon is t/m augustus 2012 te verzilveren bij B&B Zondag obv beschikbaarheid. De cadeaubon is niet inwisselbaar voor geld of te retourneren.

Deze gift kan van jou zijn
Weddingplanner

Aangeboden door Fabuloes Weddings

Jullie zijn bezig met de organisatie van jullie bruiloft, wat een hele klus is. Naarmate de dag nadert, begin je te twijfelen of je wel overal aan gedacht hebt. In een 2 a 3 uur durend gesprek neem ik samen met jullie het draaiboek door, zetten we de puntjes op de i en geef ik antwoord op de vragen die jullie hebben. Ik check de afspraken met leveranciers en geef advies over styling en decoratie. Op die manier zijn jullie er zeker van dat jullie niets zijn vergeten en genieten jullie ook van de laatste voorbereidingen van jullie mooiste dag.Wat bied jij voor deze gift? - Weddingplanner

Wat zou jij graag aan iemand anders willen geven? Vul onderstaande velden in om jouw bieding kenbaar te maken. Wie weet krijg jij dan deze gift en de kans en het geluk om zelf ook iets weg te geven!

Jouw naam of bedrijfsnaam (maximaal 18 karakters)
E-mail adres
Titel van jouw gift (maximaal 25 karakters)
Korte omschrijving van jouw gift (max. 90 karakters)
Volledige omschrijving van jouw gift (max. 550 karakters)
Deze gifts zijn al geboden - Weddingplanner
Er zijn nog geen biedingen geplaatst.

Plaats jouw gift

en wie weet mag jij die binnenkort zelf weggeven!
 

Web Statistics